TIETOA MEISTÄ

Tervetuloa KS SUSHIIN

KS:n tarina on kirjoitettuna meidän nimessämme. Se kertoo missä meidän alkumme on: Etelä-Suomessa, ihastuttavassa Karhulassa, jossa kahvila-ravintolamme ”Karhulan Serviisi” on perustettu vuonna 2006. Aloimme tarjota laajaa valikoimaa herkullista japanilaista ruokaa vuonna 2016.

K-Serviisi tarjoaa parasta japanilaista ruokaa sovitettuna suomalaiseen makuun. Keskitymme joka päivä huippupalveluun ja korkealaatuiseen ruokaan tuoreustakuulla. Tarjoamme hienostunutta ruokaa, joka juhlistaa suomalaista ruokakulttuuria.

Tuore sushimme, jota myymme montaa eri lajia, on mahdollisesti maukkainta sushia, jota olet koskaan Suomessa maistanut. Meidän laaja sushivalikoimamme on saatavilla sekä ravintolassamme että Prismassa. KS Sushin osastolta Prismasta saat tuoretta, käsintehtyä, maukasta sushia valmiiksi pakattuna tai voit itse valita suosikki sushipalasi seisovasta pöydästä kohtuulliseen hintaan. Lisäksi löydät joka päivä tuoreet sushipakkaukset joistain paikallisista K-Supermarketeista ja K-Marketeista.

Korkealaatuisen sushin lisäksi K-Serviisi on mahtava paikka nauttia mukavasta ja rentoutuneesta kahvihetkestä joko yksin, perheen tai ystävien kanssa. Voit saada parhaan ruokailuelämyksen K-Serviisissä, kiitos viihtyisän ja miellyttävän ympäristön. Voit nauttia herkullisesta vastajauhetusta kahvista, maistuvista kakuista ja todella ainutlaatuisesta japanilaisesta keittiöstä pikkukaupungin sydämessä.

Me tarjoamme kattavan valikoiman vaihtoehtoja sinun makuusi – lounaan seisovassa pöydässä, catering-palvelua tapaamisiin, lahjakortteja ja noutoruokaa. Erinomaiset tilamme palvelevat myös suurempia ryhmiä. Tilaukset ryhmille voidaan tehdä sähköpostilla tai puhelimitse. Suosittelemme tilaamaan ruoan etukäteen yli 10 hengen ryhmille.

Katso verkkosivuiltamme lisää tietoa ruokalistastamme, sijainnistamme tai yksinkertaisesti tilaa lempiruokaasi jo tänään!

0
YOUR CART
  • No products in the cart.