Sushibuffet

Erinomainen lounas herkuttelijoille seisovassa pöydässä

K-Serviisi tarjoaa monipuolisen sushibuffetin joka sisältää valikoiman tuoretta ja maistuvaa nigiri, maki ja gunkan sushia, joitain huippuherkkuja ja laajan valikoiman salaattia. Seisova pöytä kattaa kaikkien tarpeet, mukaan lukien ne, joilla on ruokarajoituksia. Tavallisen sushin lisäksi seisovassa pöydässämme on laaja valikoima vegaanisia ja gluteenittomia ruokalajeja. Meiltä saat lämpimiä aasialaistyyppisiä ruokalajeja sekä valmiita sushisettejä, jotka voit syödä meillä tai kotonasi noutoruokana oman makusi mukaan.

Tarkemmat tiedot
welcome Photo

Tervetuloa KS SUSHIIN

KS:n tarina on kirjoitettuna meidän nimessämme. Se kertoo missä meidän alkumme on: Etelä-Suomessa, ihastuttavassa Karhulassa, jossa kahvila-ravintolamme ”Karhulan Serviisi” on perustettu vuonna 2006. Aloimme tarjota laajaa valikoimaa herkullista japanilaista ruokaa vuonna 2016.

K-Serviisi tarjoaa parasta japanilaista ruokaa sovitettuna suomalaiseen makuun. Keskitymme joka päivä huippupalveluun ja korkealaatuiseen ruokaan tuoreustakuulla. Tarjoamme hienostunutta ruokaa, joka juhlistaa suomalaista ruokakulttuuria.

Lue lisää

Menu

Herkullisia vaihtoehtoja ruokalistassa

Meidän viihtyisä ja kotoisa japanilainen ravintolamme tarjoaa kaikkea herkullista sushista nuudeleihin ja donburista bentoon.

Kaikki ruokalajit listallamme tehdään tuoreista aineksista omassa keittiössämme. Voit syödä joko ravintolassamme tai ottaa ruoan mukaasi noutoruokana. Voit tilata kotiinkuljetuksen sivujemme kautta suoraan meiltä tai kuljetuspartnereidemme Foodoran tai Woltin kautta joko mobiililaitteellasi tai tietokoneella.

Videot

Katso videomme ja valokuvagalleriamme ja tiedät miksi K-Serviisi on paras aasialainen ravintola sekä turisteille, että paikallisille.

 

kuvat

Nauti herkullista, tuoretta ja terveellistä japanilainen ruoka K-Serviisissä!

0
YOUR CART
  • No products in the cart.